jacor jacor
780
BLOG

Joe Chal - oszust.

jacor jacor Nauka Obserwuj temat Obserwuj notkę 20

Niejaki Joe Chal popełnił dziś notkę.

http://joechal.salon24.pl/387859,joe-chal-czy-piwo-zabija

Liczby kłamstw, przeinaczeń i insynuacji jest tu tak dużo, że szkoda wogóle to komentować. 

Wytknąłem mu kilka na temat enzymów i drożdzy. Niestety powykasowywał wszystko i zablokował mi dostęp do swojego bloga.

 

Przestrzegam przed tym intelektualnym oszustem i jego wypocinami.

Dodam tylko, że enzymy zawarte w słodzie dezaktywuja się w temp. 78st C i giną a drożdże dzielą się na górnej i dolnej fermentacji.

 

Nie ma drożdży piwowarskich, które fermentują w temp. 4stopnie Celsjusza i żaden browar, nawet koncernowy nie fermentuje w tej temp. brzeczki.

 

jacor
O mnie jacor

mgr inż. elektryk

Nowości od blogera

Komentarze

Inne tematy w dziale Technologie